Ποιοι Είμαστε

Το Κτήμα Exotica είναι το αποτέλεσμα που προέκυψε από τη δουλειά και το όραμα του Νίκου Λουκίδη και της συζύγου του, Μαρίας. Με δεκαετίες εμπειρίας στον ανθοστολισμό γάμων, βαπτίσεων και εκδηλώσεων, με το ανθοπωλείο Exotica Flowers, αποφάσισαν να μετατρέψουν το κτήμα τους σε έναν χώρο δεξιώσεων, όπως θα τον ήθελαν αν ήταν και οι ίδιοι μελλόνυμφοι.

Είναι οι ίδιοι που αναλαμβάνουν την ξενάγηση και την ενημέρωση των ζευγαριών που σχεδιάζουν το γάμο τους στο κτήμα, χρησιμοποιώντας την εμπειρία και το μεράκι τους για να προσθέσουν μοναδικές πινελιές. Επιμελούνται προσωπικά κάθε φάση της δεξίωσης, με μεράκι και αγάπη για τους ανθρώπους και σεβασμό στη σημασία της ημέρας.

Δεν είναι τυχαία εξάλλου και τα σχόλια που λαμβάνουν μετά από κάθε δεξίωση. Μερικά χαρακτηριστικά:

Σας ευχαριστούμε για την υπεροχη βραδιά, αλλά και για τον μοναδικό στολισμό, που μας προσφέρατε!
Είμαστε χαρούμενοι, αφενός γιατί η βραδιά κύλισε υπέροχα και όπως την είχαμε ονειρευτεί και αφετέρου γιατι γνωρισαμε 2 υπέροχους Επαγγελματίες και πάνω απο όλα Ανθρώπους, που μας εκαναν να νοιώσουμε απο την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη και να νοιώσουμε τον χωρο τους, σαν σπιτι μας!
Σας ευχόμαστε οτι καλύτερο και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα!

Μαρία Παπαπετροπούλου

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα! Ήταν όλα καταπληκτικά. Δεν είστε μόνο φοβεροί επαγγελματίες αλλά και φοβεροί άνθρωποι! Κάνατε τον γάμο μας καταπληκτικό! Σας αξίζουν τα καλύτερα! Ματίνα Μουρκογιάννη

Η δεξίωση του γάμου της κόρης μου υπέροχη! Ο χώρος του κτήματος σας μοναδικός, ο διάκοσμος λιτός και απέριττος αλλά εξαιρετικής φινέτσας ,που οφείλεται ιδιαιτέρως στην Κα Μαρία Λουκίδου. Ευχαριστώ πολύ για την συμβολή σας στην επίτευξη του πολυπόθητου στόχου μας! Ιφιγένεια Μαλλιωτάκη

 Για το Νίκο και τη Μαρία Λουκίδη, η δεξίωση στο κτήμα Exotica, είναι πάντα μια προσωπική υπόθεση.